Vedyllä on väliä Sopisiko pätkäpaasto sinun kehollesi?

Tuntuuko keho raskaalta tai tukkoiselta? Aineenvaihduntamme heittelee luontaisesti paikoitellen. Sitä voi haastaa useampi tekijä yhtäaikaisesti, joten esimerkiksi paino voi heilahdella vaikkei mitään oleellista ole muutettu elintavoissa.

Lue lisää
Olen jumissa vaikka huollan kehoani Uni ei ole pelkkää passiivista voimien keräämistä – aivot puhdistuvat tehokkaimmin nukkuessasi Oletko oikeasti onnellinen? Mittaa D-vitamiinitasosi – varmista vastustuskykysi! Millainen on “perusterve” ja “hyvässä kunnossa” oleva henkilö? Maailmalle mennään! Tuletko mukaan mahdollistamaan?

Laajentumisemme ulkomaille vaatii vielä oleellisia asioita toteutettaviksi, jotta voimme turvata sekä brändin että konseptin ja varmistaa vahvan koulutuksen tuleville yrittäjille/ terapeuteille. Itse palvelukonseptihan on jo valmis matkaan. Tarvitsemme kuitenkin lisää rahoituksellista tukea, Helsingin klinikka ei yksin ihan kaikkeen pysty. Kampanjamme on nyt aktiivisena Mesenaatti.me -sivustolla: olet mukana mahdollistamassa laajentumistamme ostamalla sieltä vastikkeita (palveluitamme). Mikä parasta […]

Lue lisää
Ihon kunto paljastaa suhteesi maailmaan Tavoitteena ikuinen kesäkunto