Mikä on Method Pisara® -konsepti?

Method Pisara® on uuden biologian, epigenetiikan ruumiillistuma, jonka perintö jää elämään ihmisten hyvinvoiviin kehoihin. Epigenetiikan tieteenalan mukaan ajatukset vaikuttavat kehon toimintaan ja terveyteen.

Pääperiaatteemme – ”Solusi eivät valehtele” – perustuu täysin näkemykseemme koko kehon solutason toiminnasta. Biologiaamme ohjaavat vahvasti solun ulkopuolelta tulevat viestit. Esimerkiksi kiireinen elämäntyylimme, siihen liittyvä stressi, väsymys ja riittämättömyyden tunne kuormittavat kehoa ja mieltä.

Pitkään kestänyt ylikuormitus voi ilmetä fyysisenä ja henkisenä pahoinvointina. Sen tyypillisiä oireita ovat ylipaino, selluliitti, unettomuus, masennus, jaksaminen, selkävaivat, kilpirauhasen toimintahäiriöt sekä erilaiset iho- ja suolisto-ongelmat.

Emme ohjaa muotidieettien pariin vaan tuemme terveellistä ja tasapainoista elämäntapaa, jonka kautta asiakkaamme saavat koko potentiaalinsa käyttöön. Jokaisella tulee olla mahdollisuus kehon ja mielen menestymiseen nykypäivän haasteiden keskellä.

Method Pisara® on Teresa Sepposen kehittämä rekisteröity terveyspalvelu-konsepti, jonka avulla voidaan tunnistaa ylikuormituksen taustalla olevat syyt ja hoitaa oireita kokonaisvaltaisesti.

 

Solutason hoitoa Helsinki

 

Method Pisara® tarjoaa solutasolle ulottuvaa hoitoa.

 

Kenelle Method Pisara® -hoito soveltuu?

Method Pisara® -konseptin mukainen hoito soveltuu kaikille, jotka haluavat olla terveitä nykyajan haastavassa elinympäristössä, sitoutua elämäntapamuutokseen sekä saavuttaa hyvinvoivan kehon ja mielen.

Method Pisara®:n avulla voidaan ehkäistä sairauksia, ylläpitää terveyttä ja hyvää oloa. Se tukee myös parantumista, puhdistumista sekä elämän ja kehon tasapainoa.

Method Pisara® tarjoaa apua niin jaksamisen, stressin, ikääntymisen merkkien, perussairauksien, ylipainon, selluliitin, unettomuuden kuin erilaisten iho- ja suolisto-ongelmienkin hoitoon. Metodi soveltuu kaiken ikäisille naisille ja miehille.

Lue asiakkaidemme kokemuksista >>

 

Miten terveystilani kartoitetaan?

Method Pisara® -hoito alkaa aina yksilöllisen hoitopolun suunnittelulla. Sen aikana valtuutettu Method Pisara® -terapeutti kartoittaa asiakkaan elämäntilanteen, ongelmien taustalla olevia tekijöitä sekä valitsee asiakkaalle sopivan hoitokokonaisuuden.

Hoidossa huomioidaan fyysisen hyvinvoinnin lisäksi aina myös henkinen hyvinvointi. Esimerkiksi selluliitin hoidossa parhaisiin tuloksiin päästään, kun fysiologisiin hoitoihin yhdistetään terveysvalmennus. Kehon stressitilaa päästään hoitamaan tehokkaasti, kun selvitetään ensin sen taustat ja syyt.

 

Räätälöity hoitopolku

Method Pisara® -konseptin ainutlaatuisuus perustuu hoitopolkuun, joka johdattelee ihmisen kokonaisvaltaiseen terveyteen. Hoitopolku rakennetaan aina jokaiselle asiakkaalle erikseen ja sen laatiminen on veloituksetonta.

Hoitopolkuun valitaan asiakkaan tavoitteiden pohjalta tarvittavat Method Pisara® -hoidot. Valittu kokonaisuus voi sisältää fysiologisia hoitoja, konsultaatiota, lääkinnällisten laitteiden avulla tehtäviä hoitoja, valmennusta ja terapiaa. Sopivan kokonaisuuden suunnitteluun vaikuttavat aina asiakkaan tavoitteet sekä lähtötilanne kuten yleinen solutason kunto, mahdolliset perussairaudet, elämän tapahtumat, ravitsemustila, puutokset ja oireet.

Hoitopolun tavoitteena on johdattaa asiakas kohti yhdessä asetettuja tavoitteita sekä lunastaa asiakkaalle hoidon alussa annettu palvelulupaus.

Tutustu esimerkkeihin hoitopoluistamme >>

 

Method Pisara® hoitopolku.

Arvomme

Me välitämme asiakkaistamme, toisistamme ja maailmasta. Meillä on sydämen tahto auttaa asiakkaitamme ja teemme työtämme pyyteettömästi. Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaidemme haasteista, ja palvelemme kaikkia asiakkaitamme asiantuntevasti.

Haluamme tehdä vastuullisia kulutuspäätöksiä yrityksenä, ja otamme vastuullisuuden huomioon esimerkiksi tuotevalikoimassamme. Haluamme tehdä oman osamme ihmiskunnan pelastamiseksi.

 

Method Pisara® -konseptin kehittäjä

Method Pisara®- konseptin kehittäjä on Teresa Sepponen. Teresa on plastiikkakirurginen sairaanhoitaja ja hän on syventynyt funktionaaliseen /holistiseen terveyskäsitykseen. 

Innostuksen Method Pisara®- konseptin kehittämiseen Teresa sai työskennellessään sairaanhoitajana kauneuskirurgian parissa. Vuosien saatossa hän huomasi, että pelkillä kauneusleikkauksilla saavutettiin vain hyvin pienen osa-alueen muutos. Usein asiakkaiden oireet palasivat ja saatu hyöty oli lyhytaikaista.

Opiskellessaan ihmisen fysiologiaa ja henkistä hyvinvointia Teresa oivalsi, että pitkäaikaisia tuloksia saavutetaan vain, jos myös oireiden taustalla olevat syyt tunnistetaan ja ihmistä hoidetaan kokonaisvaltaisesti. Tästä oivalluksesta syntyi Method Pisara® -konsepti.

Myöhemmin oman elämänpolun kautta saavutettujen vihkimysten ansiosta Teresalle avautui voima kanavoida parantavaa energiaa. Tämä kaunis tehtävä, tietotaito ja osaaminen, joka hänen kauttaan välittyy, konkretisoitui palvelukokonseptiksi, jota kutsutaan nimellä esoteeriterapia.

Tutustu Esoteeri.fi >>

 

teresa sepponen

 

"Teresa on monipuolisella ammattitaidollaan ja näkemyksellisyydellään loistava terapeutti. Hän huomio ihmisen kokonaisuutena, koko elämänkaaren mittaisena jatkumona ja pystyy avaamaan niin fyysisiä kuin henkisiä lukkoja. Hoidon jälkeen lähtee aina kotiin voimaantuneena. Poikkeuksellinen konsepti ja poikkeuksellinen Teresa! Suosittelen!"

Raakel Lignell

 

"Teresa is very dedicated to her business and her clients. She has developed a genius health concept called Method Pisara, which attends to both body, mind and spirit. Teresa has tremendous energy and a capacity to know the value of new ideas. Always positive and encouraging."

Catarina Degerman

Mistä Method Pisara® -hoitoa saa?

Method Pisara® -konseptin mukaista hoitoa, terapiaa ja valmennusta tarjoavat hyvinvointialan ammattilaiset, joilla on kauneus- tai terveydenhuoltoalan peruskoulutuksen lisäksi Method Pisara® -terapeutin pätevyys. Pisaran jokainen terapeutti on koulutettu erikseen Method Pisara® -terapeuteiksi ja kaikilla heillä on sama pätevyys.

Klinikkamme sijaitsee Helsingissä >>

Oletko hyvinvoinnin ammattilainen? Kiinnostuitko Method Pisara® -yrittäjyydestä? Ota meihin yhteyttä!

 

VARAA AIKA NÄYTEHOITOON TAI ILMAISEEN KONSULTAATIOON !

Method Pisara

“Method Pisara® -konseptin päämääränä on aidosti kokonaisvaltainen terveys.”

Tilaa uutiskirje