Mikä on Method Pisara® -konsepti?

Method Pisara on uuden biologian, epigenetiikan ruumiillistuma. Epigenetiikan tieteenalan mukaan ajatukset vaikuttavat kehon toimintaan ja terveyteen.

Pääperiaatteemme – ”Solusi eivät valehtele” – perustuu täysin näkemykseemme koko kehon solutason toiminnasta. Biologiaamme ohjaavat vahvasti solun ulkopuolelta tulevat viestit. Esimerkiksi kiireinen elämäntyylimme, siihen liittyvä stressi, väsymys ja riittämättömyyden tunne kuormittavat kehoa ja mieltä.

Pitkään kestänyt ylikuormitus voi ilmetä fyysisenä ja henkisenä pahoinvointina. Sen tyypillisiä oireita ovat ylipaino, selluliitti, unettomuus, masennus, jaksaminen, selkävaivat, kilpirauhasen toimintahäiriöt sekä erilaiset iho- ja suolisto-ongelmat.

Method Pisara® on Teresa Sepposen kehittämä rekisteröity terveyspalvelu-konsepti, jonka avulla voidaan tunnistaa ylikuormituksen taustalla olevat syyt ja hoitaa oireita kokonaisvaltaisesti.

Kenelle Method Pisara® -hoito soveltuu?

Method Pisara® -konseptin mukainen hoito soveltuu kaikille, jotka haluavat olla terveitä nykyajan haastavassa elinympäristössä, sitoutua elämäntapamuutokseen sekä saavuttaa hyvinvoivan kehon ja mielen.

Method Pisara®:n avulla voidaan ehkäistä sairauksia, ylläpitää terveyttä ja hyvää oloa. Se tukee myös parantumista, puhdistumista sekä elämän ja kehon tasapainoa.

Method Pisara® tarjoaa apua niin jaksamisen, stressin, ikääntymisen merkkien, perussairauksien, ylipainon, selluliitin, unettomuuden kuin erilaisten iho- ja suolisto-ongelmienkin hoitoon. Metodi soveltuu kaiken ikäisille naisille ja miehille.

Lue asiakkaidemme kokemuksista >>

Miten terveystilani kartoitetaan?

Method Pisara® -hoito alkaa aina yksilöllisen hoitopolun suunnittelulla. Sen aikana valtuutettu Method Pisara® -terapeutti kartoittaa asiakkaan elämäntilanteen, ongelmien taustalla olevia tekijöitä sekä valitsee asiakkaalle sopivan hoitokokonaisuuden.

Hoidossa huomioidaan fyysisen hyvinvoinnin lisäksi aina myös henkinen hyvinvointi. Esimerkiksi selluliitin hoidossa parhaisiin tuloksiin päästään, kun fysiologisiin hoitoihin yhdistetään terveysvalmennus. Kehon stressitilaa päästään hoitamaan tehokkaasti, kun selvitetään ensin sen taustat ja syyt.

Polku voi sisältää hyvinvointialan eri ammattilaisten tekemiä hoitoja, terapiaa ja valmennusta. Hoitopolun suunnittelu on maksutonta.

Tutustu esimerkkeihin hoitopoluistamme >>

Method Pisara® -konseptin kehittäjä

Method Pisara®- konseptin kehittäjä on Teresa Sepponen. Teresa on plastiikkakirurginen sairaanhoitaja ja hän on syventynyt funktionaaliseen lääketieteeseen. 

Innostuksen Method Pisara®- konseptin kehittämiseen Teresa sai työskennellessään sairaanhoitajana kauneuskirurgian parissa. Vuosien saatossa hän huomasi, että pelkillä kauneusleikkauksilla saavutettiin vain hyvin pienen osa-alueen muutos. Usein asiakkaiden oireet palasivat ja saatu hyöty oli lyhytaikaista.

Opiskellessaan ihmisen fysiologiaa ja henkistä hyvinvointia Teresa oivalsi, että pitkäaikaisia tuloksia saavutetaan vain, jos myös oireiden taustalla olevat syyt tunnistetaan ja ihmistä hoidetaan kokonaisvaltaisesti. Tästä oivalluksesta syntyi Method Pisara® -konsepti.

Teresa on myös Terveysklinikka Pisaran perustaja.

Mistä Method Pisara® -hoitoa saa?

Method Pisara® -konseptin mukaista hoitoa, terapiaa ja valmennusta tarjoavat hyvinvointialan ammattilaiset, joilla on kauneus- tai terveydenhuoltoalan peruskoulutuksen lisäksi Method Pisara® -terapeutin pätevyys.

Klinikkamme sijaitsee Helsingissä >>

Oletko hyvinvoinnin ammattilainen? Kiinnostuitko Method Pisara® -yrittäjyydestä? Ota meihin yhteyttä!

VARAA AIKA NÄYTEHOITOON TAI ILMAISEEN KONSULTAATIOON !

Method Pisara

“Method Pisara® -konseptin päämääränä on aidosti kokonaisvaltainen terveys.”

Tilaa uutiskirje