Kouluttaudu Method Pisara® -terapeutiksi tai
franchising-yrittäjäksi

Etsimme nyt aktiivisesti franchising-yrittäjiä seuraaville paikkakunnille: Espoo, Tampere, Turku, Kuopio, Oulu ja Jyväskylä 

Oletko funktionaaliseen lääketieteeseen perehtynyt lääkäri, sairaanhoitaja, DMK Skin Revision -ihoterapeutti, hieroja, kosmetologi tai muun alan terapeutti?

Etsimme kokonaisvaltaiseen terveyteen perehtyneitä terapeutteja täydentämään Method Pisaran® -palveluverkostoa. Jos olet kiinnostunut tarjoamaan asiakkaillesi konseptin mukaista hoitoa ja kouluttautumaan Method Pisaran® -terapeutiksi, ota yhteyttä. Etsimme yhdessä sinun erikoisalaasi parhaiten tukevan koulutuskokonaisuuden.

 

Lataa tästä Yrittäjän oppaamme (PDF), ole hyvä >>

Ota yhteyttä: 
Teresa Sepponen
Method Pisara® -konseptin kehittäjä
+358 44 284 8315
business(at)methodpisara.com Lähetä sähköpostia >>

 


Etsimme tiimiimme kosmetologia, hierojaa tai terveydenhuollon ammattilaista, joka on kiinnostunut ja suuntautunut funktionaaliseen lääketieteeseen.

Työkokemusta toivomme sinulla olevan jo sen verran, että taidat korkeatasoisen asiakaspalvelun ja otat itsenäisesti vastuuta myynnistä. Oikean henkilön löytyessä otamme huomioon myös valmistuvat kosmetologit, jotka pystyvät työskentelyyn konseptiklinikalla.


Koulutamme koko henkilökunnan Method Pisara®-terapeuteiksi, jolloin teet myös vaativia terveyspuolen lymfa- ja selluliittihoitoja lääketieteellisillä laitteilla. Ihonhoidossa käytössämme on farmakologinen DMK Skin Revision™-ihoterapiasarja, josta toivomme sinulla olevan jo kokemusta, tai olet vähintään käynyt perustason koulutuksen (lisätietoja koulutuksista saat DMK Finland maahantuojalta). Kauneus- ja hierontahoidoissa käytämme mm. Spa Ritual-tuotteita.


Työ konseptiklinikalla on vaativaa ja odotamme itsenäistä vastuunottoa asiakkaan hoitotuloksista. Tukenasi sinulla on aina tiimin ja Junior- ja Senior-terapeuttien osaaminen, ja toivomme että sinä haluat myös edetä ajan kanssa Method Pisara® Junior-terapeutiksi taitojesi syventyessä. Joustavat tiimityötaidot ovat ehdottoman tärkeitä, ja työssä onnistumisen edellytyksenä on myös sujuvat tietokone-, windows-, ja sometaidot. Osa asiakaspalvelusta tapahtuu sähköpostitse ja puhelimitse, joten sinun tulee hallita nämäkin kommunikaatiokanavat laadukkaasti.


Olemme avoinna ma-pe 8-21 ja lauantaisin 8-18, työvuorosi ajoittuvat lähinnä iltoihin ja viikonloppuihin. Työvuorot sovitaan tiimin kesken hyvissä ajoin etukäteen.


Odotamme sinulta:
– Kiinnostusta estetiikkaan ja funktionaaliseen lääketieteeseen
– Pystyt tekemään vähintään 20 asiakastuntia viikossa ja haet pitkäaikaista työsuhdetta
– Hallitset opiskeluihisi kuuluneet fysiologian perusopinnot hyvin ennen Method Pisara®-koulutuksen alkamista
– Itsenäistä ja tulosvastuullista otetta myyntiin ja asiakassuhteiden hoitamiseen
– Soveltuva koulutus (esim. kosmetologi, myös lähiaikoina valmistuvat huomioidaan haussa)
Lisäksi toivoisimme perehtyneisyyttä tai kiinnostusta seuraaviin alueisiin:
– Sokerointikoulutus (tulee olla käytynä ja harjoiteltuna viimeistään ennen työsuhteen alkamista)
– Kokemusta tai vähintään peruskoulutus käytynä DMK Skin Revision™-ihoterapiasarjasta
– Ripsi- ja kynsiosaaminen on plussaa, mutta ei vaatimus työlle
+ Kuulisimme mielellämme lisää kaikista erityistaidoistasi!


Jos haluat edetä urallasi ja kehittää osaamistasi myös terveyshoitojen puolelle, ja elämäntilanteesi sallii pitkäaikaisen työsuhteen dynaamisessa tiimissä funktionaalisen lääketieteen parissa, niin Pisara voi olla sinun paikkasi. Toivottavasti tavataan pian!


Tiedustelut ja hakemukset palkkatoiveineen sähköpostitse: manager(at)methodpisara.com
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.