Onnistu elämäntapamuutoksessa Method Pisara® -hoitopolun kautta!

Method Pisara® -konseptin ainutlaatuisuus perustuu hoitopolkuun, joka johdattelee ihmisen kokonaisvaltaiseen terveyteen. Hoitopolku rakennetaan aina jokaiselle asiakkaalle erikseen ja sen laatiminen on veloituksetonta.

Hoitopolkuun valitaan asiakkaan tavoitteiden pohjalta tarvittavat Method Pisara® -hoidot. Valittu kokonaisuus voi sisältää fysiologisia hoitoja, konsultaatiota, lääkinnällisten laitteiden avulla tehtäviä hoitoja, valmennusta ja terapiaa. Sopivan kokonaisuuden suunnitteluun vaikuttavat aina asiakkaan tavoitteet sekä lähtötilanne kuten yleinen solutason kunto, mahdolliset perussairaudet, elämän tapahtumat, ravitsemustila, puutokset ja oireet.

Method Pisara® -hoitoja voivat antaa vain hyvinvointialan ammattilaiset, joilla on kauneus- tai terveydenhuoltoalan peruskoulutuksen lisäksi Method Pisara® -terapeutin pätevyys. Kaikki hoidot perustuvat funktionaalisen lääketieteeseen. Method Pisara® ei ole kosmetologinen konsepti.

Hoitopolun tavoitteena on johdattaa asiakas kohti yhdessä asetettuja tavoitteita sekä lunastaa asiakkaalle hoidon alussa annettu palvelulupaus.

 

Method Pisara® hoitopolku.

 

Tavoitteena voi olla esimerkiksi:

 • Terve keho ja parempi vastustuskyky
 • Parempi stressinsietokyky
 • Laadukas ja virkistävä uni
 • Selluliitin poisto
 • Kasvojen kohotus tai kasvojen ihon korjaaminen
 • Perussairauden oireiden lievittäminen
 • Parempi itsetunto ja elämässä menestyminen
 • Toimiva suolisto ja ruuansulatus
 • Tuloksellinen liikunta
 • Tavoitepaino ja sen ylläpitäminen
 • Onnellisempi elämä ja itsensä hyväksyminen

Tavoitteiden toteutumista valvotaan aina tarkasti koko hoitotiimin voimin. Mikäli eteneminen ei ole odotusten mukaista, tehdään hoitopolkuun muutoksia. Hoidon alussa asiakkaalle annettu palvelulupaus on aina myös vakuus sen onnistumisesta.

Parhaisiin tuloksiin päästään, kun asiakas itse sitoutuu hoitopolkuun ja ottaa vastuun tulosten saavuttamisesta yhdessä hoitotiimin kanssa.

Esimerkkejä hoitopoluistamme: Mikä on sinun tavoitteesi?

Jaksamisen parantaminen, masennuksen lievitys ja henkinen hyvinvointi
Henkilökohtainen valmennus ja ryhmävalmennuspaketti (alkaen 360€).

Laihdutus ja aineenvaihdunnan vilkastaminen
Henkilökohtainen valmennus, lymfaterapiaa ja aineenvaihduntahoitoja (alkaen 510€).

Lihashuolto: vapauta raskaat, tukkoiset ja kireät etureidet
Lihasjännityksen poisto ja lymfaterapiaa (alkaen 405€).

Akne-ihon hoito
Henkilökohtainen valmennus, DMK-ihoterapia hoitosarja, lymfaterapiaa ja lihashuoltosarja hartioille (alkaen 985€).

Vatsa-alueen selluliitin hoito
Henkilökohtainen valmennus, selluliittiterapia-hoitosarja vatsa-selkä ja pakarakohotus sekä lymfaterapiaa (alkaen 2550€).

Kasvojenkohotus
Method Pisara® -Facelift hoitosarja, DMK-ihoterapia hoitosarja ja lymfaterapiaa (alkaen 2315€).

Esimerkkihoitopolku

Kauneusklinikka -helsingissä nainen vesilasi kylpytakissa

Haaste:

Asiakas tulee koneelliseen lymfaterapiaan ja hän pyytää apua kehon tukkoisuuteen sekä aineenvaihdunnan edistämiseen. Oireina muun muassa raskaan tuntuiset jalat ja käsien/sormien "jäykkyys".

Ensimmäinen käynti Method Pisarassa:

Täyttää uutena asiakkaana ensin terveystietokaavakkeen, josta terapeutti huomioi jo ensimmäiset tekijät, mitkä vaikuttavat aineenvaihduntaan hidastavasti: liian vähäinen puhtaan veden määrä (noin 5dl/pv), hiilihapollisten juomien päivittäinen käyttö (noin 5dl/pv), epäsäännöllinen ruokarytmitys ja kilpirauhasen vajaatoiminta.

Lisäksi asiakas ilmoittaa, että ei nuku riittävästi ja tuntee itsensä väsyneeksi. Hän ei jaksa juurikaan harrastaa liikuntaa. Hän ei käytä muita ravintolisiä kuin D-vitamiinia (25mikrogrammaa) ja magnesiumia iltaisin.

Ensimmäisen hoidon aikana:

Koneellisen lymfaterapian aikana terapeutti huomaa lihaskalvokireyksiä ulkoreisissä ja polvissa. Muuten lymfakierto tuntuu virtaavan kohtuullisesti. Imusolmukkeet ovat hieman tukkoiset, mutta tämä johtuu todennäköisesti vähäisestä lymfanesteen määrästä ja kierrosta. Myös hartiat, lavat ja niska ovat jumissa, ja kasvoilla on pientä turvotusta. Reisistä löytyy arkoja paikkoja lymfatessa ja niihin on kertynyt selluliittia.

Terapeutti jakaa huomioitaan asiakkaalle hoidon aikana sekä hoidon jälkeen, ja kertoo ehdotuksensa asiakkaalle jatkotoimista tunnistamiensa tekijöiden pohjalta.

Suositeltavat askeleet hoitopolulla:

Vesi ja ravinto: Perusasiat kuntoon! Avataan miksi tarvitsemme vettä 2-3l päivässä, mikä on ruokarytmityksen merkitys aineenvaihduntaan ja miten lihas- ja faskiajumit vaikuttavat aineenvaihduntaan.

Jatkohoito: Reisien lihaskalvot ja nivustaipeen jänteet pitää käsitellä, jotta jumit saadaan huollettua. Nyt jumit vaikuttavat haitallisesti kehon oleellisiin imusolmukkeisiin eli nivustaipeiden solmukkeisiin ja se on osasyy siihen, miksi reisiin on alkanut kerääntyä selluliittiä.

Jotta kierto saadaan jalkoihin helpottumaan tarvitaan hoitopolkuun lihas-/faskiaterapia. Kireydet eivät ole pahimmat mahdolliset, joten kaksi hoitoa tätä riittää. Näiden hoitoalueen tulee käsitellä myös alaselästä lähtevä lihaskalvokireys, mikä vaikuttaa sekä pakaran yläosaan että siitä etupuolelle nivusiin, ulkoreiden kautta alas polviin. Koko alue tulee hoitaa molemmilla hoitokerroilla. Hoidot tehdään viikon välein ja asiakkaalle neuvotaan oikeat venytykset hoitotulosten onnistumiseksi.

Faskian hoito ultraäänellä

Lymfaterapiaa tehdään yksi hoitokerta lihas-/faskia hoitojen jälkeen, jotta saadaan vapautuneet kuonat liikkeelle ja poistumaan kehosta. Lymfaterapia ei ole ratkaisu selluliittiin.

Mikäli halutaan vapauttaa jalkojen aineenvaihdunta ja verenkierto sekä pysäyttää selluliitin kertymisen reisiin ja alaraajoihin, suositellaan selluliittiterapiaa. Selluliitti kerääntyy lumipalloefektinä: kertymä lisää kertymää.

Olemassa oleva selluliittikertymä haittaa jo tällä hetkellä aineenvaihduntaa, myös verenkiertoa. Tässä tapauksessa suosituksena on viiden alueen yhdistelmähoito x 12, rasvasoluja hajoittava ultraääni x 1. Hoidot tehdään yleensä kaksi kertaa viikossa. Itse kertymää ei asiakkaalla ole ympärysmitoiltaan runsaasti, mutta se on tamppaantunut tiiviisti ja vaatii laajaa hoitoa. On myös huomioitavaa, että nivusalueen jumi (tukkii nivustaipeiden imusolmukket eli itse kaivot, jonne mm. jalkojen kuonat tyhjentyvät) on vaikuttanut siihen, että selluliittikertymät ovat yläreisipainotteiset ja siellä on paksummin kertymää kuin alempana reisissä.

Kilpirauhasen vajaatoiminta on asiakkaalla hyvin hoidossa ja arvot ovat kunnossa. Lääkityksenä on Thyroxin. Tämä lääke vaikuttaa sidekudoksen uudelleenrakentamiseen ja kiinteyttämiseen jonkin verran ja se tulee huomioida hoitopolkua suunniteltaessa: tarvitaanko sidekudoksen kiinteytyksen vuoksi enemmän hoitoja kuin yleensä. Sidekudoksen kunto on hyvä, hormonaalista heilahdusta ei ole todettavissa ja ravinnossa proteiinin määrä myös riittää, joten päädytään normaaleihin hoitomääriin sidekudoksen puolesta.

Lisäksi mikäli asiakas haluaa vaikuttaa koko kehon solutason toimintaan (hakea pysyvyyttä terveyteen, vastutuskykyyn, jaksamiseen, unenlaatuun, aineenvaihduntaan ja suoliston toimintaan) tulee hoitopolkuun ehdottomasti mukaan Moniulotteinen terveysvalmennus, jossa asiakkaalle avataan ymmärrys kehon sisäisen maailman tilanteeseen. Valmennuksessa perehdytään siihen miten solutason toiminta voidaan muuttaa vahvaksi, jotta tavoitetaan kehon ja mielen menestyminen. Tämä on asiakkaalle aina henkilökohtainen valmennus, sillä siinä käydään läpi hänen kehollinen tilanteensa ja tarvittavat toimenpiteet. Asiakas täyttää elämäpäiväkirjan ravinto-osuuden viikon ajalta valmennusta varten.

Moniulotteinen terveysvalmennus mahdollistaa myös solumuistin, epigenettisen osuuden asiakkaan sen halutessaan ja tämä on oma valmennuskertansa. Sitä varten täytetään lisää elämäpäiväkirjaa.

Tässä valmennusosiossa käydään läpi, mitä perussairaudet, oireet, erilaiset onnettomuudet yms ilmentävät tiedostamattoman stressisignaalin syistä. Miksi ihminen voi sairastua, vaikka muuten huolehtii sisäisen maailman toiminnallisuudesta (ensimmäisen valmennuksen anti), miksi asiakaalle tapahtuu tiettyjä asioita, miten nämä virheelliset koodit voidaan purkaa, jotta stressisignaait rauhoittuvat jne. Kakkosvalmennuksen aiheet vaativat asioiden kohtaamisia ja sitä myötä omia oivalluksia, jotta niiden koodit pystyvät purkautumaan

Kokonaisuus – suositellut hoidot sekä suositeltu aikataulu – käydään läpi yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakas valitsee suositellusta kokonaisuudesta osiot joihin hän pystyy sitoutumaan. Method Pisarassa suositellaan kokonaisvaltaista lähestymistapaa vahvojen tulosten saavuttamiseksi.

Hoitopolun päässä muuttunut elämä!

Hoitopolun etenemistä seurataan koko hoitotiimin osalta viikottaisissa hoitopalavereissa ja hoitosuunnitelmaa muutetaan tarvittaessa. Hoitopolun päätyttyä asiakas siirtyy yleensä ylläpitoon (kokonaisuudesta riippuen), joka on usein vielä tuloksia edistävää aikaa tai sitten saavutettujen tuloksien ylläpitämistä.

 

VARAA AIKA NÄYTEHOITOON TAI ILMAISEEN KONSULTAATIOON !

Hoitokokonaisuutemme ovat tarkkaan suunniteltuja solutasolta asti ja ne perustuvat funktionaaliseen terveyskäsitykseen.