Method Pisara® veitsetön facelift

Facelift-hoitosarja on ei-kirurginen vaihtoehto sekä kohottamaan ja kiinteyttämään kasvoja, että ennaltaehkäisemään ja tasoittamaan ikääntymisestä, elintavoista ja perinnöllisistä tekijöistä johtuvia muutoksia kasvojen ja kaulan alueella.

Kiinteyttävä ja kohottava yhdistelmähoito tyhjentää kasvojen alueen kuona-, neste- ja rasvakertymiä, kohottaa lihaksia, aktivoi sidekudoksen luontaista toimintaa ja silottaa ryppyjä ja juonteita.

Hoidon aikana kasvojen alueelle käytetään ihokudosten ja lihasten tarpeista riippuen yhdistelmänä lymfa-, ultraääni- ja sähköterapiaa.

Jokaisella hoitokerralla hoidetaan koko kasvojen ja kaulan alue, ja tarvittaessa keskitytään yksityiskohtaisemmin erityistä kiinteytystä tai tasoitusta vaativiin kohtiin.

 

Tyypillisiä täsmähoitokohteita ovat esimerkiksi:

* Löystynyt iho
* Löystyneet lihakset
* Riippuvat luomet
* Poskiin, silmiin tai otsaan kertyneet juonteet.
* Kaksoisleuka ja muut rasva-, tai kuonakertymät
* Otsan juonteet ja ns. Sibelius-rypyt

 

Hoitojen vaikutus tapahtuu ihon pintaa syvemmällä; kudosten oma kollageeni- ja elastiinitoiminta, imunesteiden ja solujen aineenvaihdunta ja lihasten kunto aktivoituvat.

Facelift- ja lymfahoitoja suositellaan myös kasvojen alueen plastiikkakirurgisten ja muiden leikkaustoimenpiteiden esi- ja jälkihoidoiksi. Leikkauksesta johtuva kudosturvotus laskee ja
paraneminen nopeutuu, kun kasvojen omaa toimintaa aktivoidaan operaatioiden yhteydessä.

Huomaat hoidon vaikutukset jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, ja pysyviä tuloksia saavutetaan räätälöidyllä sarjahoidolla.

Hoitosarjoissa hoidetaan aina myös koko kehon aineenvaihduntaa lymfahoidoilla ja ihon kuntoutusta ja tasapainotusta DMK Skin revision™-ihoterapialla ja kotihoito-ohjelmalla. Hoitosarja aloitetaan aina Method Pisara terapeutin tekemällä konsultaatiolla.

Saat yksilöllisen hoito-ohjelman terapeutilta ensimmäisen käyntikerran tai näytehoidon yhteydessä.

 

nopea faceliftNopea Facelift tärkeää päivääsi varten

Konseptimme tarjoaa myös vahvan solutasolla vaikuttavan kokonaisuuden pikaiseen kasvojen kohotukseen, silloin kun aika ei riitä pysyviin korjauksiin. Nopeassa faceliftissä yhdistämme DMK Skin Revision entsyymi#1kasvonaamion ja veitsettömän faceliftin. Kokonaisuuteen sisältyy myös koko vartalon koneellinen lymfaterapia, jonka avulla huolehdimme kehon aineenvaihdunnan ja turvotuksen liikkeelle.

DMK entsyymi#1 tulee tehdä noin viikko ennen tärkeää päivää ja veitsetön facelift koko vartalon lymfalla mieluiten edellisenä päivänä.

Ajanvarausjärjestelmän verkkokauppa-osiosta löydät kokonaisuuden kohdasta paketit / Nopea facelift. Ajanvaraukset tulee tehdä erikseen oikealla aikavälillä (DMK entsyymi #1 ja facelift ylläpito lymfalla).

Jos kasvoissasi on täyteaineita, botoxia tai implantteja, kannattaa ottaa huomioon seuraavat seikat:

* Botox lamaannuttaa lihaksia, joita taas Facelift-hoidossa elvytetään. Jos botoxin pääsääntöinen vaikutus on jo ohi, tai muusta syystä ei enää haittaa stimuloida lihaksen luontaista toimintaa, sopii Facelift sinulle. Muussa tapauksessa kannattaa odottaa botoxin vaikutuksen päättymistä.

* Kasvoimplantit estävät hoidon pääsyn lihakseen, jolloin sitä ei voi muokata. Toisaalta implantit eivät ole este sidekudoksen ja ihon kiinteyttämiselle. Facelift-hoidolle ei siis sinällään ole estettä, ainoastaan lihaksiin kohdistuva vaikutus estyy / vähenee.

* Täyteaineet (Restylane yms.) hajoavat yksilöllisessä tahdissa kudoksista. Facelift-hoito nopeuttaa erilaisten täyteaineiden hajoamista ja elvyttää kasvojen omaa kudostoimintaa. Hoito korjaa syviäkin juonteita ja niistä johtuvia syitä ja on näin ollen täyteaineita tehokkaampi. Hoidolla voi myös korjata epätasaisia täyteaineista johtuvia tuloksia. Täyteaineet eivät siis ole este, mutta huomioi, että ne poistuvat kudoksista normaalia nopeammin hoidon myötä.

Suosittelemmekin toteuttamaan Facelift- ja DMK Skin Revision™-hoitosarjat ennen yllämainittuja toimenpiteitä. Usein tarve vähenee, tai poistuu kokonaan kun kasvojen alueen toiminta elvytetään toimimaan omin voimin.

 

sunneva kantola facelift

Sunneva Kantolan facelift

””Olen itse huomannut että kasvojeni väri on tasoittunut todella hyvin. Nykyisin pärjään mineraalipuuterilla. Hoitoja ennen käytin aina myös ihon sävyä tasoittavia meikkivoiteita. Otsan syvemmät rypyt ovat madaltuneet. Leukalinja on selkeämpi ja posketkin ovat kohonneet. Olen ehdottomasti super tyytyväinen tuloksiin ja voin todella lämpimästi suositella veitsetöntä facelift-hoitoa.”

Lue upean Sunnevan blogikirjoitus Method Pisara® veitsetön facelift -hoitosarjasta >>


Hinnat

Facelift-näytehoito sis. lymfan ja hoitosuunnitelman 105 min – 130 € (Hoidon ovh 310 €)

Veitsetön facelift 210 € I Toteutetaan aina sarjahoitona. Yksittäishoidot vain näytehoitoja.

Facelift ylläpito sis. laajan lymfan 310 € I Sarjahoitojen jatkohoidot.

Facelift extra lihasstimulaatio / silmäluomien kohotus 57,50 € I Sarjahoitojen jatko- ja lisähoidot.

 

VARAA AIKA NÄYTEHOITOON TAI ILMAISEEN KONSULTAATIOON !


Olemme STUK:n ja TUKES:n tarkistama palvelu (2019).