PÄIVITÄMME TÄNNE TAAS SEURAAVAN ETUSI

Helmikuun etumme oli:

Veloituksetta sinulle DMK Hydrating Masque yhden täysihintaisen DMK Skin Revision -entsyymihoidon yhteydessä helmikuussa

 

Pakkaset ovat paukkuneet ja sisälämmitykset yhdessä niiden kanssa ovat taas haastaneet ihomme niin kasvoilla kuin vartalolla. Ihoa tulee auttaa ja kuntouttaa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin; ravinto ja funktionaaliset hoitotuotteet.

Ulkoisen avun puolelta tarjoamme helmikuun ajan lisäkosteutta kasvojesi iholle. Yhden täysihintaisen DMK Skin Revision entsyymihoidon yhteydessä saat kotihoitoa varten kosteuttavan DMK Hydrating Masquen veloituksetta mukaasi (arvo 49 e). Terapeutti ohjeistaa kasvomaskin käytön hoitosi yhteydessä. Muistathan, että myös iho-ongemien ja oireiden kohdalla sinulla on mahdollisuus varata aika ilmaiseen konsultaatioon, jossa voimme tehdä sinun hoitopolkuusi tarvittavan suunnitelman.

Lue lisää hoidosta >>

 


TARJOILEMME SINULLE KANGEN VETTÄ koko helmikuun ajan.

Pisara pyrkii mahdollistamaan kehon solujen toimintaa mahdollisimman vahvasti ja tällä hetkellä meillä on suuri mahdollisuus tutustua Kangen veteen, jonka tärkein ominaisuus on vety. Vety vaikuttaa jokaiseen soluusi: paras selektiivinen antioksidantti (puhdistaa kehosta vapaita radikaaleja, vahvempi kuin super food), korjaa kehon pH arvoa, vaikuttaa aineenvaihduntaan yleisesti parantaen sitä, puhdistaa jokaista solua ja tukee niiden ”nuoruutta”, tutkitusti parantavia vaikutuksia ainakin 170 sairauden hoidossa, vaikuttaa vastustuskykyyn yms. Lyhyesti sanottuna Kangen vesi on sellainen vesi, jota meidän kehomme on alun perin tarkoitettu vastaanottamaan. Tällaista vettä meillä ei enää ole saatavilla juurikaan, ei edes Suomessa. Kangen vesi syntyy hanavedestä ionisaattorin avulla, joten jokaisella on mahdollisuus saada tämä luonnollinen terveysvesi myös kotiin.

Kangen vesi – vesi sellaisessa rikkaudessa, missä sen aikojen alussa ollutkin. Täynnä vedyn terveys- ja puhdistusvaikutuksia.

 


Pysyvät asiakasetusi

Sarja-alennus -20 % I Pakettialennus -30 %

 

Pisara Bonus

Pisara Bonus on ostoetuohjelma asiakkaille. Kaikki palvelu- ja tuoteostosi kerryttävät 5 % bonusta, jota voit käyttää maksuvälineenä klinikalla.
10€ ostos = 1 piste = 0,05€ bonusta
Sähköinen ajanvaraus = 1 piste (vastaa 10€ ostosta)

Esimerkiksi:
41p = 20,50€ bonustilille
461p=230,50€ bonustilille

Kun pisteitä on kertynyt vähintään 35 (=350€ arvosta ostoksia),
voit käyttää bonusta maksuvälineenä klinikalla. Pisteet ovat voimassa 6 kk kertymispäivästä,
ja näet ne omalla asiakastililläsi Account-välilehdellä. Bonus-ohjelmaan ei tarvitse liittyä. Pisteet keräytyvät automaattisesti jokaiselle jokaisesta ostoksesta.


VARAA HOITOAIKA TAI ILMAINEN KONSULTAATIO!


Pysy kuulolla! Tilaa uutiskirjeemme >>

 

Asiakasetusi