Unohda hiilihapot – Kehosi tarvitsee puhdasta vettä!

Helteisen kesän jälkeen huomaan kertovani lähes taukoamatta siitä, miten kehon kuivuminen vaikuttaa kesän jälkeenkin arkeen. Moni asiakas on ihmetellyt miksi turvotus ja pääsärky vain jatkuu, ja miksi he ovat ottaneet takapakkia esimerkiksi selluliittikertymien suhteen.

Nyt on hyvä aika muistella sitä, miksi vesi on niin tärkeää solujemme näkökulmasta. Toivottavasti saat tästä inspiraatiota motivoitua taas puhtaan veden juomiseen!


Vesi on korvaamaton, sillä kehon aineenvaihdunnan, “tehtaamme”, eli lymfajärjestelmän toiminta perustuu vain ja ainoastaan puhtaaseen veteen. 

Ilman puhdasta vettä kehomme ei puhdistu, joten aineenvaihduntamme hidastuu.

Lymfajärjestelmä saa työskentelyynsä tarvittavan veden ainoastaan isännältään, joten jos et juo vettä – kehosi hukkuu jätteeseen. Tämän seurauksena selluliitin määrä ja turvotus lisääntyvät.

 

Se, että juodaan vain jotain nestettä, ei ole toimenpide kuivumista vastaan. 

Kehosi ei ymmärrä hyödyntää mitään muuta makeutettua juomaa tai itse poreutettua vettä.

Poreilevien juomien säännöllinen käyttö hapattaa kehon, mikä taas pohjustaa kehon sisäisen maailman taudinaiheuttajille mieluisaksi kasvualustaksi.

Hapellinen keho ei kasvata sairauksia, hapan taas kasvattaa. Esimerkiksi syövät pitävät happamasta kehosta.

 

Mutta jos en juo kivennäisvesiä, niin mistä sitten saan suoloja?

Tämän kysymyksen kuulen usein asiakkailtamme, koska yleinen käsitys on että kivennäisvedet ovat hyvä suolojen lähde.

Keho tarvitsee suoloja, mutta ymmärtää niitä vain puhtaassa muodossa. Meidän primitiivinen kehomme ei pysty hyödyntämään mitään synteettistä ja prosessoitua.

 

Eli suolat tulee nauttia puhtaana – ja vesi erikseen.

Nämä kaksi tekijää yhdessä varmistavat aineenvaihduntasi toimivuutta ja samalla estät myös kuivumisen.


Kuulostaako yksinkertaiselta? Sitä se on! Lymfajärjestelmä täyttyy ja aloittaa työnsä kehosi puhdistajana reaaliajassa, kun vain annat sille vettä.

Juothan puhdasta vettä 2-3 litraa päivässä, niin jätehuoltojärjestelmäsi on kiittää valveutunutta johtajaansa 🙂

 

Virtaavaa ja vielä lämmintä syksyä!

Voikaa hyvin – toivon teille tarpeeksi,

Teresa

 

Teresa Sepponen on Method Pisara® -terveyskonseptin kehittäjä, Terveysklinikka Pisaran perustaja, funktionaalisen lääketieteen sairaanhoitaja, valmentaja ja mentori.

VARAA TÄÄLTÄ AIKA NÄYTEHOITOON TAI ILMAISEEN KONSULTAATIOOMME !

 

”Olemme unohtaneet vanhat vuosituhansia tunnetut totuudet fysiologiasta ja maailmankaikkeudesta. Haluan toimia solujen tulkkina, sillä ne eivät valehtele. Mielemme ja ulkokuoremme paljastavat solujen todellisen tilan ja lopulta sairastuvat ilman puhdasta kehoa. Minua kiinnostaa miten tätä mielenkiintoista ja humoristista elämän peliä pelataan. Haluan auttaa ja tuoda oppimani tiedon kaikille, jotka haluavat löytää oman terveyspotentiaalinsa.”

– Teresa Sepponen