DMK Skin Revision™ -ihoterapia

Noudatamme klinikoillamme ihonhoidossa puhtaasti DMK Skin Revision™ -hoitoprotokollaa. Danné Kingin perustama konsepti perustuu voimakkaaseen ihon uudistamiseen ja ihonalaisten kudoksien luonnollisen tasapainon palauttamiseen. Kauneus lähtee aina sisältäpäin terveistä soluista!

Yhdistämme DMK Skin Revision™ -protokollan osaksi Method Pisara® -konseptin hoitoja, jotta saamme elvytettyä koko kehon fysiologian ja näin saavutettua pitkäaikaisia ja ylläpidettäviä tuloksia.

Ihossa näkyvät muutokset ovat tulosta elämäntavoista, hormonaalisista muutoksista ja ympäristön vaikutuksesta. DMK Skin Revision™-hoidoilla voidaan hoitaa vaikeitakin iho-ongelmia ja tukea kasvojen alueen kirurgisia hoitoja.

DMK Skin Revision™ -konseptin mukaiset hoidot poikkeavat merkittävästi perinteisestä kauneudenhoidosta ja kosmetiikasta.

Edistykselliset DMK Skincare™-tuotteet ovat lääkkeenomaisia tuotteita, jotka sisältävät ainutlaatuisia rikastettuja ainesosia, seoksia ja yhdisteitä, tarkkoja uuttamismenetelmiä käyttäen. DMK Skin Revision™-hoidoissa ei käytetä ihoa vaurioittavia tekniikoita, ja kudoksia hoidetaan transdermaalisesti, eli vaikutukset ulottuvat syvemmälle kudoksiin, kuin yleensä kosmetologisissa kasvohoidoissa.

Katso englanninkielinen video ihon uudistamisesta entsyymiterapialla täältä >>

Katso englanninkielinen video entsyymiterapiasta vakavan aknen hoidossa täältä >>

VARAA HOITOAIKA TAI ILMAINEN KONSULTAATIO!

 

DMK Skin Revision™ klinikka- ja kotihoidot saavat aikaan tehokkaita tuloksia mm. seuraavissa tilanteissa:

* Perusteellista ihonhoitoa kaipaava iho
* Akne
* Vuodeaikojen vaihteluun reagoiva iho
* Tukkoinen ja samea iho
* Laajentuneet ihohuokoset
* Epäpuhdas iho
* Hormonaalisiin muutoksiin reagoiva iho
* Uudistusta kaipaava iho
* Arpimuodostumat
* Auringon tuottamat vauriot ihossa
* Maksaläikät ja pigmentaatio
* Couperosa ja rosacea
* Atooppinen iho
* Elämäntavoista ja -muutoksista johtuvat stressireaktiot
* Ikääntynyt ja juonteinen iho
* Plastiikkakirurgisten toimenpiteiden esi- ja jälkihoito


Hoito-ohjelmat

Voit tulla aina yksittäiseen hoitoon, jos kaipaat hetkittäistä hemmottelua tai pikaista ihon elvyttämistä ja kirkastamista – mutta pysyvät ja ylläpidettävät tulokset saavutetaan kuitenkin aina sarjahoito-ohjelmilla.

Sarjahoidoissa selvitetään ja korjataan myös kudosten ja solujen syvempiä epätasapainotiloja, jotka näkyvät ulospäin epäpuhtaana, väsyneenä, vanhentuneena ja elottomona ihona. Usein löydetään myös, että yleisvointi ja immuniteetti on laskenut ja koko kehon aineenvaihdunta on hidastunut.

Kun varaat yksittäisen ajan – valitse erikoishoidoista sinun tarpeisiisi sopiva ensihoito, jonka aikana ihoterapeutti tekee jatkosuunnitelman.

Suosittelemme entsyymihoitoa ensihoidoksi. Usein vahvempia hoitoja voi toteuttaa vasta kun kudoksia on käsitelty entsyymillä etukäteen.

Ensimmäisen hoidon ja kaikkien DMK Skin Revision™ -ylläpitohoitojen yhteyteen on suositeltavaa varata myös vartalon koneellinen lymfahoito, jotta aineenvaihdunta saadaan elvytettyä. Kehoa ei voi jakaa toiminnaltaan eristettyihin osiin, joten kasvojen alueen esteettiset tulokset ja kudosten hyvinvointi kärsivät, jos kuonanpoisto- ja immuunijärjestelmä toimivat heikosti.

Voit aina myös soittaa ja kysyä lisätietoja ennen kuin varaat hoidon. DMK-ihoterapeutit ovat erikoiskoulutettuja kosmetologeja.

Konseptimme ihoterapeutit ovat sitoutuneen jatkokouluttautumaan ja ylläpitämään ammattitaitoaan käymällä säännöllisesti DMK Skin Revision™-koulutuksissa.


Miten ja miksi DMK Skin Revision™ -menetelmä toimii?

Remove • Rebuild • Protect • Maintain – menetelmä on kaiken kattava neljän vaiheen ohjelma.

Remove – Poistaa kuollutta ihosolukkoa, joka estää ihon luontaisen toiminnan ja tekee siitä väsyneen ja ikääntyneen näköisen.

Rebuild – Jälleenrakentaa ihoa elinvoimaiseksi ja uudistuneeksi. Jäljelle jäävät elävät ihosolut vastaanottavat proteiineja ja muita aminohappoja sekä ravinteita uttaen näin ihosoluja pysymään elinvoimaisina ja terveinä mahdollisimman pitkään.

Protect – Suojaa ihoa auringon, vapaiden happiradikaalien ja ympäristön haittavaikutuksilta, jotka aiheuttavat mm. ihon ennenaikaista vanhenemista.

Maintain – Ylläpitää ihon optimaalista toimintaa oikealla kotihoito-ohjelmalla ja säännöllisin välein tapahtuvilla entsyymikäsittelyillä. Hoitotuotteet on kehitetty mitä puhtaimmista kasviraaka-aineista, jotka on yhdistetty ainutlaatuiseen transdermaaliseen kuljetusmenetelmään. Tämän menetelmän ansiosta ihosolut voivat elää jatkuvasti parhaissa olosuhteissa.


Hoidot

DMK Skin Revision HelsinkiDMK Skin Revision™ entsyymihoidot

DMK Skin Revision™ entsyymihoito on voimakkaasti ihoa uudistava DMK Skin Revision™-konseptin todellinen kuningatar!

Entsyymi uudistaa ihon solutoimintaa, poistaa kuollutta solukkoa, stimuloi kollageenin tuotantoa, tuo uutta hapekasta verta hiusverisuoniin, parantaa lymfakiertoa ja soluaineenvaihduntaa ja immuunitoimintoja. Hoito sisältää valintasi mukaan käsi- tai jalkahieronnan.

Hoito sopii kaikille ja on suositeltava myös raskausajan hormonaalisten muutosten ja turvotuksen tukihoidoksi.

Entsyymihoidolla voidaan hoitaa myös ikääntymisen merkkejä, juonteita, aknea ja liikapigmentoitumista. Ihoterapeutti tekee yksilöllisen hoito-ohjelman kotihoitotuotteineen ensimmäisen käynnin yhteydessä. Hoidon jälkeen saat halutessasi ihoterapeutilta suositukset ja väritestauksen DMK Cosmetics -meikkituotteista.

DMK Skin Revision™- entsyymihoidon jälkeen tulee pitää viiden päivän tauko ennen Facelift-hoitoa.

Hoito ei välttämättä sovi henkilöille, joilla on voimakas kananmuna-allergia. Kaikille kananmuna-allergikoille tulee tehdä pieni ärsytystesti viimeistään 24t ennen hoitoa. Mainitsethan allergiasta jo varauksen yhteydessä, jotta voimme varata myös testiajan.

Kesto 90 – 120 min. Ensimmäinen hoito alkuhaastatteluineen on aina 120 min.

 

DMK Skin Revision HelsinkiDMK Skin Revision™ Transdermaalinen ravinnehoito

DMK Transdermaaliset ravinnehoidot ovat paikallaan, kun ei ole tarvetta tai aikaa syvemmin uudistaville entsyymihoidoille, mutta haluat kuitenkin tuloksia ja hemmottelua. Nämä ovat myös oivia hoitoja tutustua DMK Skin Revision™-ihoterapiakonseptiin.

Jokainen hoito sisältää räätälöidyn puhdistuksen, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen ja transdermaalisen naamion / infuusion ja hieronnan.

Tämä kasvohoito sopii mm.
* kosteuttavaksi ja kirkastavaksi pikahoidoksi
* ihoa vahvistavaksi hoidoksi (erityisesti iholle, jossa couperosaa, rosaceaa, hauraat verisuonet tai huono verenkierto)
* epäpuhtaan ihon puhdistushoidoksi (paksu, tukkoinen, akne- ja mustapääaltis iho)
* nuoren ihon ensihoidoksi
* hemmotteluhoidoksi

Kesto 60 min.

 

DMK Skin Revision HelsinkiDMK Transdermaalinen ensikasvohoito nuorelle

DMK Skin Revision™ Ensimmäinen kasvohoito nuorelle on transdermaalinen ravinnehoito, joka sopii kaiken ikäisille. Nuori iho kaipaa puhdistusta ja kosteutusta, vaikka näkyviä iho-ongelmia ei vielä olisikaan.

Hoitoa suositellaan viimeistään siinä vaiheessa kun hormonaaliset muutokset kuten epäpuhtaudet ja näppylät ilmaantuvat. Suositeltavaa on kuitenkin tulla hoitoon jo ennaltaehkäisevässä vaiheessa, jotta nuorelle voidaan opettaa kotihoidon, puhdistuksen ja oikeiden tuotteiden merkitys ihonhoidossa.

Vanhemmat ovat tervetulleita odottelemaan aulassa hoidon ajan tai varaamaan oman hoidon samaan aikaan.

Hoito sisältää: ihoanalyysin, puhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistamisen, kuorinnan, naamion ja kevyen rentouttavan hieronnan. Lopuksi ihoterapeutti antaa mukaan yksilölliset kotihoito-ohjeet tuotesuosituksineen.

Kesto 60 min.

 

DMK Eye Fusion silmänympäryshoito

DMK Skin Revision™ Eye Fusion-hoito vahvistaa ja kiinteyttää herkkää silmänympärysihoa, kirkastaa katsetta ja vähentää silmänympärysalueen turvotusta. Erittäin tehokas hoito tummentuneille silmänalusille. Hoito sisältää rentouttavan päähieronnan.

Kesto 45 min

 

Pro Alpha Six Layer Peel-hoitosarja

Pro Alpha Peel Six Layers on DMK Skin Revision™-hoitosarja, joka uusii ihon täydellisesti. Hoitosarja sisältää aina vähintään 2 + 4 hoitoa ja tämän lisäksi ostetaan kotihoitotuotteet, joilla tuloksia jatketaan ja ylläpidetään.

Six layer peel on suositeltavaa tehdä syys-talvi-kaudella auringonsäteilyn välttämiseksi.

Lopullinen hinta määräytyy yksilöllisesti hoitotuotteiden ja esi- ja jälkihoitojen määrästä riippuen. Varaa ilmainen konsultaatio, niin voimme arvioida sopiiko tämä hoito juuri sinulle!

Hoito on erittäin tehokas juonteille, pigmentaatiolle, ikääntyneelle ja tukkeutuneelle iholle. Hoidon aikana vanha iho kuoriutuu vähitellen pois, ja uusi terve iho pääsee näkyviin.

Entsyymihoito ja kasvi- ja hedelmähappopohjainen kuorintahoito poistaa kuollutta ihosolukkoa ja aktivoi uuden kollageenin tuotantoa. Yhdistettynä entsyymihoitosarjaan saadaan samankaltaisia vaikutuksia kuin medikaalisilla ihokuorinta- tai laserhoidolla. Iho ei vahingoitu, vaan uusiutuu.

Ennen ensimmäistä varsinaista Six Layer Peel-hoitoa tulee tehdä 2-3 DMK Skin Revision™-entsyymihoitoa, joissa arvioidaan ihon kunto ja kestävyys ja aloitetaan kotihoitotuotteet. Vasta seuraavilla hoitokerroilla tehdään itse happohoidot, jotka vaikuttavat hoitojen välissä. Viimeiset 2-3 Lift Off entsyymihoitoa lopettaa kuorinnan ja kosteuttaa uusitun ihon.

Hoitosarjan jälkeen iho on selkeästi uudistunut, nuorekkaampi, kirkkaampi ja tasaisempi.

Hoidot suorittaa aina siihen koulutettu DMK Skin Revision™- ihoterapeutti. Hoitoja ei voi varata sähköisesti. Ota yhteyttä lähimpään klinikkaasi ja kysy Six Layer Peel-hoidon sopivuudesta sinulle.

Katso englanninkielinen video ihon uudistamisesta vahvoilla DMK Skin Revision™ peeling-hoidoilla täällä >>

 

Huomioitavaa
* Asiakkaalla tulee olla koko hoitosarjan ajan käytössä myös DMK Skincare™-hoitotuotteet sisältäen Revise A-voiteen ja DMK efa+ -kapselit.
* Sarjan aikana on muutamia päiviä, kun iho kuoriutuu voimakkaasti, ja on kireän tuntuinen. Voit käyttää DMK Cosmetics-meikkejä peittämään nämä epätasaisuudet, mutta suosittelemme varaamaan vapaapäivät päiville 3 & 4.
* Ei suoriteta kesäaikaan, ja hoidon aikana tulee välttää suoraa auringovaloa hoitoalueelle.
* Vaatii herkkyystestin 5-7 päivää ennen hoitoja
* Hoito on sitä tehokkaampi, mitä useampi entsyymihoito on tehty ennen Six Layer Peel-sarjaa
* Hoitoväli riippuu ihon lähtötilanteesta ja tuloksista. Hoidon voi uusia kuukaudenkin päästä, mutta näin tehokkaaseen hoitoon riittää yleensä n. vuoden väli

Hoidon esteet
* tulehdukset
* kystinen akne
* krooninen yskänrokko / herpes
* erittäin rasvainen iho

 

DMK Pro Peel-hoitosarja

DMK Pro Peel kuuden kerran hoitosarja, joka uudistaa voimakkaasti erityisesti auringon vahingoittamaa ihoa ja hoitaa pigmenttihäiriöitä, avaa tukkeutuneita ihohuokosia ja aktivoi ihon toimintoja.

Tämä hoitosarja ei ole kuitenkaan yhtä voimakkaasti ihoa uudistava, kuin Pro Alpha Six Layer Peel-hoitosarja, joten sopii myös niille asiakkaille, joille Pro Alpha Six Layer Peel-hoitosarja ei sovi.

Asiakkaalla tulee olla koko hoitosarjan ajan käytössä myös DMK Skincare™-hoitotuotteet sisältäen Revise A-voiteen ja DMK efa+ -kapselit

Sisältää kuusi hoitoa viikon välein.

 

DMK Skin Revision HelsinkiBihaku voimakkaasti kirkastava hoito

DMK Skin Revision™ Bihaku-hoito uudistaa ja kirkastaa voimakkaasti vaurioitunutta ja tummentunutta ihoa, ja on suunnattu erityisesti syvempää kirkastusta vaativalle iholle.

Bihaku sopii erityisesti iholle, johon on muodostunut iän, hormonien tai elintapojen myötä erilaisia pigmentaatiomuutoksia kuten maksaläikkiä ja muita tummentumia.

Hoitoa tehostetaan tarvittaessa kotihoitokuurilla, jonka ihoterapeutti suunnittelee yksilöllisesti riippuen ihon ja pigmentaatioiden kunnosta.

Hoitoa ei suositella raskaana oleville tai imettäville äideille.

 

DMK Red Vein-kasvohoito

DMK Skin Revision™ Red Vein on erityisen hyvä hoito, kun kasvoissa on heikentyneitä tai laajentuneita hiussuonia, rosaceaa, violetin punaisia aknearpia tai hajanaista punakkuutta.

 

DMK Skin Revision HelsinkiDMK Scar arpi- ja raskausarpihoito

DMK Skin Revision™ arpi- ja raskausarpihoito arville ja raskausarville. Arpi on pysyvä vaurio ihossa, joten sitä ei voi koskaan poistaa kokonaan.

Arpia pystytään kuitenkin häivyttämään, vaalentamaan ja joskus lähes kokonaan piilottamaan tehokkailla DMK-hoidoilla. Mitä tuoreempi arpi, sitä parempi lopputulos.

Lopullinen hinta ja kesto riippuu hoidettavan alueen koosta. Arpihoidoissa vaaditaan usein useampi hoito. Ihoterapeutti tekee lopullisen hoitosuunnitelman ensimmäisellä hoitokerralla, tai maksuttoman hoitosuunnitelmatapaamisen yhteydessä.

Sähköisen varauksen yhteydessä on hyvä antaa lisätietoja toivotusta hoitoalueesta ja lähtötilanteesta. Voit aina myös soittaa klinikoillemme, ja kysyä lisää.

 

DMK Skincare™ kotihoito-ohjelma

Saat jokaisen DMK Skin Revision™-hoidon yhteydessä ihoterapeutilta yksilöllisen kotihoito-ohjelman ja tuotesuositukset.

On äärimäisen tärkeää, että ammattihoidoissa saavutetut tulokset säilytetään kotona suoritettavin ylläpitohoidoin. Kaikki DMK Skin Revision™-ammattihoidot takaavat tuloksia progressiivisesti. Näitä tuloksia ei voida kuitenkaan saavuttaa ilman, että hoitoa jatketaan kotona oikeilla tuotteilla.

Paramedikaalinen ihoterapeutti valitsee oikeanlaiset tuotteet kotiin varmistaakseen, että saavutetut tulokset ovat myös pysyviä.

DMK Skincare™- kotihoitotuotteet ovat modifioituja versioita DMK ammattihoidoista. Kotikäyttöön on saatavilla täydellinen valikoima puhdistusaineita, ihon kosteuttajia ja ravitsijoita, ylläpitonaamioita sekä erikoistuotteita erilaisiin ihon tarpeisiin ja ongelmiin.

Jokainen DMK Skincare™-tuote sisältää orgaanisen pohjan ja transdermaalisen kuljetusjärjestelmän, joka mahdollistaa ihon ravitsemisen ja uudistumisen sen oman luonnollisen biokemian välityksellä. Tämä kuljetusjärjestelmä mahdollistaa myös, että ravinteet pysyvät ihonsoluissa pitkään, jopa 8 tuntia. DMK Skincare™ -tuotteet sisältävät kollageenin tuotantoa lisäävää C-vitamiinia, joka saa ihon näyttämään tasaiselta. Entsyymit taas minimoivat juonteet ja aknearvet. Ravinteet, kuten aminohapot, B-, C-ja E-vitamiinit työstävät ihoa saaden sen uudistumaan uskomattomalla tavalla.

DMK Skincare™-tuotteet eivät sisällä eläinten tai raakaöljyn sivutuotteita, toisin kuin suurin osa tavaratalokosmetiikasta. Kaikki tuotteiden raaka-aineet luokitellaan farmaseuttisiksi.

DMK Skincare™-tuotteissa hyödynnetään aktiivisia kasvipohjaisia – kasvien eri osista uutettuja – raaka-aineita sekä kalaöljyä, vitamiineja, mineraaleja, alkuaineita, aminohappoja ja proteiineja. Tuotteet eivät sisällä vahoja, hiilivahoja, lanoliinia tai synteettisiä polymeerejä. Kaikki yhdisteet ja niiden aineosat emulgoituvat veden kanssa.

 

DMK Akne-hoitopaketti sis. kotihoitotuotteet

DMK Skin Revision™ Fundamentals -hoitopaketti sisältää ihoterapeutin suorittaman entsyymiammattihoidon sekä 30 päivän DMK Skincare™ -kotihoitotuotteet asiakkaalle. DMK:ssa me uskomme, että ei ole olemassa kahta täysin samanlaista ihoa. Tästä syystä pakkauksen käyttö tulee aloittaa yksilöllisesti räätälöidyllä ammattihoidolla.

 

DMK Akne -hoitopakkaus auttaa tasapainottamaan talituotantoa sekä tappamaan bakteereja. Nämä tuotteet imeytyvät huokosiin tuhoten jo olemassa olevia p. acnes bakteereja, samalla ennaltaehkäisten uusien tulehduspesäkkeiden syntymistä.

Käytä kotona huolellisesti ja ohjeiden mukaisesti mukana tulevia ACU System -tuotteita. Ne auttavat torjumaan aknea kotona.

 

DMK Ikääntymisen hallinta-hoitopaketti sis. kotihoitotuotteet

DMK Skin Revision™ Fundamentals -hoitopaketti sisältää ihoterapeutin suorittaman entsyymiammattihoidon sekä 30 päivän DMK Skincare™ -kotihoitotuotteet asiakkaalle. Koska me DMK:ssa uskomme, että ei ole olemassa kahta täysin samanlaista ihoa – pakkauksen käyttö tulee aloittaa yksilöllisesti räätälöidyllä ammattihoidolla.

Ikääntymisen Hallinta -hoitopakkaus vähentää lievää ikääntymiseen liittyvää epätasaista pigmentaatiota ja on erityisen hyödyllinen hoidettaessa ikääntyvän ihon juonteita, ryppyjä ja auringon aiheuttamia vaurioita.

DMK:ssa emme usko Anti-Aging -hoitoihin, vaan pikemminkin uskomme ”Ikääntymisen Hallintaan” – Age Managementiin.

Kotihoito-ohjelmaa noudattamalla saadaan säädeltyä ihon uusiutumista mm. aktivoimalla ihossa olevaa kollageenia ja epidermaalisia kasvutekijöitä.

 

DMK pigmenttitasapaino-hoitopaketti sis. kotihoitotuotteet

DMK Skin Revision™ Fundamentals -hoitopaketti sisältää ihoterapeutin suorittaman entsyymiammattihoidon sekä 30 päivän DMK Skincare™ -kotihoitotuotteet asiakkaalle. Me DMK:ssa uskomme, että ei ole olemassa kahta täysin samanlaista ihoa. Tästä syystä pakkauksen käyttö tulee aloittaa yksilöllisesti räätälöidyllä ammattihoidolla.

Pigmenttitasapaino-hoitopakkaus keskittyy passiivisen ja tulehduksellisen liikapigmentoitumisen hoitoon innovatiivisten tuotteiden avulla. Kun tuotteita käytetään yhdessä, niiden avulla voidaan nopeasti vähentää tulehdusta sekä tukahduttaa melaniinin tuotantoa käyttöä jatkettaessa.

Pigmenttitasapaino-hoitopakkaus vähentää melaniinin tuotantoa kolmella eri tasolla:

1. Vähentäen melaniinin tuotantoa

2. Estäen tyrosiinin ja tyrosinaasin yhdistymistä

3. Säädellen melanogeneesia keratinosyyteissä

 

Method Pisara® veitsetön facelift

Ikääntyvää, juonteista ja veltostunutta kudosta hoidetaan DMK Skin Revision™-hoitojen lisäksi Method Pisara® veitsettömällä facelift-yhdistelmähoidolla, joka kohottaa ja kiinteyttää kasvojen ja leuan aluetta ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Facelift-hoidoissa hoidetaan aina koko kasvojen alue, mutta keskitytään yksilöllisesti ongelma-alueisiin kuten syvät juonteet, roikkuvat silmäluomet tai posket, kaksoisleuka tai veltostuneet poskipäät.

Hoitosarjoihin yhdistetään aina Danné-ihoterapiahoidot ja kotihoitotuotteet parhaimman ja ylläpidettävän tuloksen saavuttamiseksi.

Tutustu Facelift-hoitoon täällä >>

Ensimmäisessä DMK Skin Revision™-, tai Facelift-hoidossa terapeutti tekee aina hoitosuunnitelman, joka sisältää hintatiedot ja kotihoito-ohjeet ja tuotesuositukset.


DMK Skin Revision HelsinkiDMK Skin Revision™ -hoitovideoita

DMK Skin Revision™ -konseptin mukaiset hoidot poikkeavat merkittävästi perinteisestä kauneudenhoidosta ja kosmetiikasta. Joskus voi olla vaikeaa kuvitella pelkän kuvauksen perusteella mistä hoidoissa on kysymys.

Tässä on muutama englanninkielinen video DMK Skin Revision™-hoidoista. Videoilla sekä ihoterapeutti, että asiakas kertovat mistä hoidossa on kysymys, ja minkälaisia yllättäviäkin tuntemuksia ja tuloksia hoidoilla saadaan.

Katso, miten DMK Enzyme Masque #1 entsyymiterapia vaikuttaa syvällä kudoksissa täältä >>

Tarinan aknen hoidosta löydät täältä >>

Kertomuksen väsyneen ihon uudistamisesta / Anti-aging hoidosta löydät täältä >>

Perusteellisen kuvauksen ihon uudistamisesta Peeling-menetelmällä löydät täältä >>

 


Hinnat

DMK entsyymihoidot #1-3 120 min 170 – 195 € (sis. kaikki esi- ja jälkihoidot ja C-vitamiinikäsittelyn.) Helmikuussa kaupan päälle ilmainen DMK Hydrating Masque yhden täysihintaisen DMK Skin Revision -entsyymihoidon yhteydessä

DMK Transdermaalinen ravinnehoito 60 min 100 €

DMK Fundamentals-hoitopaketit sis. kotihoitotuotteet 250 € sis. yhden hoidon klinikalla ja kotihoitotuotteet kuukaudeksi

DMK Bihaku-hoito 120 min 175 €

DMK Acutrol Akne-hoito 120 min 185 €

DMK Eye Fusion Silmänympäryshoito 45 min 80 €

DMK Red Vein-hoito 120 min 160 €

DMK Scar arpi- ja raskausarpihoito 120 min 185 €

DMK Pro Alpha -happohoitosarjat alk. 920 € + tarvittavat DMK Skincare™-kotihoitotuotteet

DMK Décolleté-dekolteehoito hoidon yhteydessä 30 €

DMK käsien entsyymihoito hoidon yhteydessä 30 €