Oma elämänpolku avasi voiman kanavoida parantavaa energiaa.

Koko elämä on polkua ja varsinainen polkuni muutokseen alkoi 2003.

2014 tein syvän havainnon, joka kutsui minua – tunsin jo silloin tahtoa tehdä muutosta, jossa hoidettava saa pitkäaikaisia tuloksia. Ensin kanavoitui Method Pisara® konsepti ja nyt tämän rinnalla kirkkaana polkuna väreilee palvelukonsepti esoteeriterapia.

Olen siis nykyään monen määreen ammattilainen:

🤍Method Pisara® konseptin ja Kvanttijoogan kehittäjä

🤍esoteeriterapeutti, valmentaja, parantaja

🤍plastiikkakirurginen sairaanhoitaja, kattava funktionaalisen ja holistisen terveyskäsityksen tietämys ja taito.

Mistä Method Pisara syntyi?

Innostuksen Method Pisara®- konseptin kehittämiseen sain kun työskentelin erikoissairaanhoitajana kauneuskirurgian parissa. Vuosien saatossa huomasin, että pelkillä kauneusleikkauksilla saavutettiin vain hyvin pienen osa-alueen muutos.

Usein asiakkaiden oireet palasivat ja saatu hyöty oli lyhytaikaista. Syvennyin lisää ihmisen fysiologiaan, epigenetiikkaan ja henkiseen hyvinvointiin ja oivalsin, että pitkäaikaisia tuloksia saavutetaan vain, jos myös oireiden taustalla olevat syyt tunnistetaan ja ihmistä hoidetaan kokonaisvaltaisesti.

Myöhemmin oman elämänpolun kautta saavutettujen vihkimysten ansiosta minulle avautui voima kanavoida parantavaa energiaa.

Tämä kaunis tehtävä, tietotaito ja osaaminen, konkretisoitui palvelukokonseptiksi, jota kutsun nimellä esoteeriterapia.

Tällä hetkellä työskentelen perustamassani Method Pisara® -yrityksessä, myös esoteeriterapian parissa.

Teen esoteeriterapiaa asiakkaiden pyynnöstä, mutta hän avustaa myös universaaleissa asioissa, kun saa kutsumuksen toimittaa apua myös globaaleihin aiheisiin, kuten, maapallon energeettisten raskaiden kerrostumien purkamiseen.

Miksi esoteeriterapia?

Uusi aika tuo mukanaan haasteen aivan jokaiselle. Uuteen aikaan siirryttäessä myös energiaa kanavoivat valontyöntekijät haastetaan kohottamaan värähtelytaajuuttaan sekä muuttamaan tapojamme.

Tässä muutostyössä olen huolehtinut omasta taajuuden kohottamisesta tekemällä töitä myös omien kerrostumien kanssa ja vapautuen niistä.

Koska. Mitä vahvempi taajuuksien kanssa työskentely on, sitä selkeämpi on myös vastuu. Tunnistan suuren vastuuni ja tiedän, miten työskennellä rakkaudesta, sydämestä käsin.

Voit tutustua tarkemmin:

www.esoteeri.fi

www.methodpisara.com

Tervetuloa hoitoihin🌿 Voit aina tulla ensin konsultaatioin tai näytehoitoon, jotta voimme yhdessä rakentaa juuri Sinulle sopivan hoitopolun. Jokaisen hoitopolku on omansa ja se mikä sopii yhdelle, ei lainkaan toimi toiselle.

Method Pisaran sivuilta löytyy runsaat hoitokuvaukset ja myös asiakaskokemuksia. Kysy rohkeasti lisää – autamme Sinua ammattitaidolla.