Tavoitteena ikuinen kesäkunto

Haluatko päästä kesäkuntoon jo tänään?


Alkuvuosi on käsillä ja joka puolelta tippuu ohjeita kesäkunnon saavuttamiseen. Vanha tuttu ilmiö toistuu: kuntokeskusten tilat paukkuvat, mutta kun päästään helmikuuhun – puolet kävijöistä on taas poissa.

Mitä tämä aiheuttaa vuodesta toiseen niiden mielentilaan, jotka ovat siinä keskeyttävien joukossa? Kesän jälkeen otetaan taas uusi yritys ja mietitään miten pääsisi eroon ”lomakiloista”.

Miten paljon “kinkunsulatusjumpat” oikeasti auttavat, jos ihminen ei todellisuudessa tee juurikaan muuta kehonsa eteen? Toki tämä paikkaa mahdollista huonoa omatuntoa syömisen jälkeen, mutta todellisuudessa muutaman päivän syöminen jouluna ei muuta tilannetta suuntaan eikä toiseen.

Onko alkuvuoden ruuhkien syy pelkästään uudet lupaukset ja sosiaalinen paine?

Sama tematiikka kaikuu myös tipattomassa tammikuussa: juotko niin paljon vuoden aikana, että tammikuun tipaton pelastaa sen?

Se, että vedetään hampaat irvessä treeniä muutama viikko, kääntyy lopulta itseäsi vastaan. Sama koskee nopeaa diettiä: kilot tulevat kohta takaisin.

Kesäkunto on uusi mahdollisuus keskittyä omaan hyvinvointiin

Ole armollinen itsellesi ja jätä turhat ryntäykset tekemättä muutaman viikon vuoksi ja jos haluat, niin mitä jos olisit aina kesäkunnossa.

Kesäkunto on elämäntyyli, jossa keho ei jojottele vapaiden vuoksi.

Kun keho toimii solutasolla oikein ja liikkuminen on säännöllistä, pidät saavutetun tason yllä ja voit olla lomilla hyvin mielin eli nauttia elämästäsi, olla onnellinen ja tyytyväinen.

Antaa muiden mennä ruuhkatunneille alkuvuonna ja tehdä itsensä kipeiksi ja jumisiksi kehoiltaan, ilman mitään onnea tuottavaa lopputulosta.

Sillä tärkein kaikista: kesäkunto on tila, jossa keho on terveempi.
Kesäkunto on keho, joka ei jatkuvasti sairastele tai kasvata sairauksia. Tätä tilaa ei taideta tavoittaa parin viikon piiskaamisella vuodessa.

Lyhyt vinkkilistamme kesäkunnon saavuttamiseen

Solutason toimiva aineenvaihdunta on kehon perustarve. Kun aloitat yksikertaisilla muutoksilla terveytesi edistämisen ja solujen toiminnan elvyttämisen, tilaa jää myös nautinnolle. Elämän iloja ei tarvitse lopettaa!

 

Voi hyvin,

Teresa

 

P.S. Mikäli kaipaat lisää tukea terveytesi edistämiseen – otathan meihin yhteyttä. Saat esimerkiksi terveysvalmennuksestamme tukea pysyvään elämäntapamuutokseen.