Method Pisara® -lihas- ja faskiaterapia

Method Pisara® -lihas- ja faskiaterapiapaketeilla hoidetaan niin kireitä ja stimulaatiota vaativia lihaksia, kuin kiristyneitä lihaskalvoja sähkö- ja alipaineterapioilla.

Method Pisara® -lihas- ja faskiaterapia hoitaa syitä oireiden takana, ei pelkkää oiretta.

Lihas- ja faskiaterapia huomioi aina kokonaistilanteen

Hoitosarja määritellään aina lihaksiston ja jumien tilanteen mukaan siten, että kokonaisuus otetaan huomioon hyvin laajasti. Hoidot suoritetaan lähes poikkeuksetta sarjahoitoina pysyvien tulosten saavuttamiseksi. Terapiat eivät rajoitu ainoastaan itse kipeään tai kireään alueeseen, vaan ongelman korjaamiseksi tulee huomioida kokonaisuus laajemmin. Tämän perusteella tehdään hoitosuunnitelma.

Hoito on vahvasti kudoksiin vaikuttava ja tuloksiin päästään yhdistelemällä eri laitehoito-osioita.

Terapiamme ovat erityisesti kehitettyjä tilanteisiin, joissa hieronta, venytykset yms. eivät enää kykene korjaavaan muutokseen, vaan ovat enemmänkin enää oireita helpottavia toimenpiteitä.

Kun jumit ja kireydet ovat tarpeeksi vahvoja, vaativat ne solutason helpotuksen, jotta niitä voi taas itse huoltaa. Terapioiden jälkeen ohjeistetut venytykset ovat hyvin oleelliset lopputuloksen kannalta ja hieronnoista saa näiden jälkeen myös tavoitellun tuloksen.

Parhaat tulokset yhdistelmähoidolla

Terapioihin yhdistetään usein koneellinen lymfaterapia, jonka avulla saadaan jo olemassa olevat turvotukset pois tai autetaan vapautuneita kertymiä poistumaan kehosta.

Lymfaterapia on hyvä keino löytää kehon jumikohdat ja todeta niiden laajuus. Siksi se on informatiivinen hoito kokonaisuudessaan ja usein hyvä tehdä jo ihan ensimmäisenä hoitona.

Pikainen apu jumiutuneisiin lihaksiin ja kiristäviin lihaskalvoihin

Yksittäinen lihas- ja faskiaterapia on hyvin vahva hoito jo sellaisenaan, ja antaa pikaisesti avun jumiutuneisiin lihaksiin ja kiristäviin lihaskalvoihin.

Korjaavat ja pysyvämmät muutokset saavutetaan kuitenkin aina hoitosarjan kautta.

Hoitosarja koostuu yleensä 3-5 hoidosta riippuen tilanteesta. Hoitosarjoihin yhdistetään erilaisin laajuuksin lihaksiin ja faskioihin vaikuttavia terapioita, ja ne tehdään sovitussa aikataulussa. Itse venytykset asiakas tekee itsenäisesti päivittäin ohjeiden mukaisesti.

Faskiahoidon aikana saatat tuntea lievää kiristyksen tai kivun tunnetta, mutta hoito on nopea, ja tuntemus menee heti alipaineen hellittäessä ohi. Teemme faskiakäsittelyn aina lämmitettyyn ja käsiteltyyn lihakseen.

Method Pisara® -lihas- ja faskiaterapia on tehokas hoitomuoto, ja sitä käytetään mm. seuraavissa tilanteissa:

  • Akuutti tai krooninen lihas-/ faskiakireys
  • Lihasten vahvistus (esim. vatsakohotus, erkaantuneet vatsalihakset, lihastreeni)
  • Lihasten uudelleenaktivointi trauman tai veltostuman jäljiltä (esim. sektiot, lievät halvaukset, trauman jälkeinen lihaksen kuntoutus)
  • Pakarankohotus
  • Kireyksistä aiheutuneet niveloireet ja päänsäryt
  • Aineenvaihduntahäiriöt (jumeista johtuvat turvotukset)

Sabinan selkäkivut katosivat

”Ensimmäisellä hoitokerralla käytiin läpi vartaloni lymfajärjestelmät ja hoitaja huomasi selkäni ongelman. Minulla on skolioosi, joka tekee selän tietyistä lihaksista kireät ja rasittuneet. Selkäni ongelmat jatkuvat niskaan asti, joka oli täysin tukossa kerryttäen samalla turvotusta kasvoihin. Kun kävin kasvojen sarjahoidossa, minulle tehtiin myös selälle hoito sähköllä, ultraäänellä ja irrotettiin lihaskalvoja. Aineen-vaihdunta saatin hyvin vilkastettua. Kotiläksyksi sain selkävenytykset. Hoito tehtiin minulle 3 kertaa ja joka kerta selkä tuntui ja näytti paremmalta. Hoidon jälkeen välitön fiilis oli mahtava! Selkä oli vetreä, hyvävointinen ja ajatukset selkeämmät, kun veri pääsi pumppaamaan paremmin aivoihin.”

 


Hinnat

Lihas- ja faskiaterapia 90 min 235 €

Lihas- ja faskiaterapia laaja 120 min 390 €

Faskiaterapiat 140 – 200 €

 

VARAA HOITOAIKA TAI ILMAINEN KONSULTAATIO!


Olemme STUK:n ja TUKES:n tarkistama palvelu (2019).