Lehdistötiedote 16.4.2018 – Terveyspalvelukonsepti Method Pisara® auttaa asiakkaitaan vastaamaan hektisen arjen tuomiin haasteisiin

Plastiikkakirurgian parissa työskennellyt Teresa Sepponen aloitti kehittämään omaa terveyspalvelua huomattuaan etteivät hänen asiakkaansa päässeet tavoittelemiinsa tuloksiin.

Suomalainen Method Pisara® -palvelukokonaisuus on kehitetty hyvinvoinnin tukemiseksi nykyajan haastavassa elinympäristössä. Konseptin perustaja Teresa Sepponen on työstänyt funktionaaliseen lääketieteeseen pohjautuvaa menetelmää yli 10 vuotta.

“Perinteinen lääketiede ei kykene ehkäisemään kiireisen elämäntyylin aiheuttamaa kuormitusta. Pitkään kestänyt ylikuormitus, kuten esimerkiksi stressi, väsymys ja riittämättömyyden tunne, ilmenee fyysisenä ja henkisenä pahoinvointina,” kuvailee sairaanhoitajana pitkään työskennellyt Teresa Sepponen.

Method Pisaran hoitokokonaisuudet ovat uuden biologian tieteenalan, epigenetiikan ruumiillistumia. Epigenetiikka todistaa tieteellisesti, että ihmisen ajatukset vaikuttavat kehon toimintaan ja kokonaisvaltaiseen terveyteen. Sepponen korostaa, että pitkäaikaisia tuloksia saavutetaan ainoastaan yhdistämällä sekä fyysinen että henkinen valmennus.

“Meidän mottomme – solusi eivät valehtele – kuvastaa sitä, miten kehon oireet paljastavat aina sisäiset haasteet. Method Pisaran kautta tunnistetaan oireiden taustalla olevat syyt ja ihmistä hoidetaan aina kokonaisvaltaisesti,” kertoo etenkin selluliittihoidon pioneerityöstään tunnettu Sepponen.

 

Yksilöllisellä valmennuksella saavutetaan pysyviä tuloksia

Rekisteröidyn Method Pisara -konseptin hoitokokonaisuudet laaditaan aina asiakaskohtaisesti. Hoitoihin valtuutettu terapeutti kartoittaa asiakkaan elämäntilanteen sekä suunnittelee hoitopolun, joka voi sisältää hyvinvointialan eri ammattilaisten tekemiä hoitoja, terapiaa ja valmennusta.

“Menetelmämme avulla voidaan ehkäistä sairauksia, ylläpitää terveyttä ja hyvää oloa. Se tukee myös parantumista, puhdistumista sekä elämän ja kehon tasapainoa,” kertoo Sepponen.

Method Pisara -hoitoja on tarjottu vuodesta 2014 alkaen Sepposen perustamassa Terveyklinikka Pisarassa Helsingissä. Terveyspalveluketjun ensimmäinen franchising-yrittäjä aloitti toimintansa helmikuussa 2018 Kotkassa, ja Sepposen tavoitteena on laajentaa toimintaa kahden tai kolmen yrittäjän voimin vuositasolla ensin Suomessa ja tulevaisuudessa myös ulkomailla:

“Ensisijainen tavoitteemme on kuitenkin auttaa asiakkaita vapauttamaan koko henkinen sekä fyysinen potentiaalinsa.”

 

Method Pisaran verkkosivut:
www.methodpisara.com/

Lisätietoja ja lehdistökyselyt:
Teresa Sepponen
funktionaalinen terveysvalmentaja, mentori, luennoitsija, kouluttaja, Method Pisara® -konseptin kehittäjä
teresa(at)methodpisara.com
Puh. 044 284 8315

Kuvat ja logot >>