Kangen vesi – vesi sellaisessa rikkaudessa, missä se on aikojen alussa ollutkin.

Pisara pyrkii mahdollistamaan kehon solujen toimintaa mahdollisimman vahvasti ja suurelta osin vaikutamme tähän sisäisesti Kangen veden avulla. Sen tärkein ominaisuus on vety. Vety vaikuttaa jokaiseen soluusi edistävästi: paras selektiivinen antioksidantti (puhdistaa kehosta vapaita radikaaleja, vahvempi kuin super food), korjaa kehon pH arvoa, vaikuttaa aineenvaihduntaan yleisesti parantaen sitä, puhdistaa jokaista solua ja verta, tukee niiden ”nuoruutta”, tutkitusti parantavia vaikutuksia ainakin 170 sairauden hoidossa, vaikuttaa vastustukykyyn, solujen korjaamiseen yms. Lyhyesti sanottuna Kangen vesi on sellainen vesi, jota meidän kehomme on alun perin tarkoitettu vastaanottamaan. Tällaista vettä meillä ei enää ole saatavilla juurikaan, ei edes Suomessa.

Tarjoamme Kangen vettä asiakkaillemme hoitojemme yhteydessä ja voit saada myös 5 litran vesikassin kotiisi. Meidän kautta voit ostaa Kangen8-ionisaattorin, joka toimitetaan valmistajan kautta Saksasta kotiovellesi noin viikossa.

Kangen vesi syntyy hanavedestä ionisaattorin avulla, joten jokaisella on mahdollisuus saada tämä luonnollinen terveysvesi kotiin, jolloin tavoittaa ja ylläpitää Kangen veden terveysvaikutukset säännöllisen käytön kautta. Laitteella on viiden vuoden takuu ja sen käyttöaika on 20 vuotta.

Kangen vesi on täynnä vedyn terveys- ja puhdistusvaikutuksia. Puhumme ainoasta lääkinnällisestä vedestä maailmassa, joten se tukee solujasi toimiaan, puhdistumaan ja korjaantumaan ihan kuten kehossa kuuluisikin tapahtua. Se auttaa kehoa uudelleen rakentamaan itsensä, poistamaan tulehduksia ja happamuutta eli vähentämään sairastumista aiheuttavia tekijöitä.
Asiakaspalaute Kangen vedestä on ollut kiittävää ja innostunutta. Me ihmiset olemme suurimmaksi osaksi vettä, me tunnistamme hyvän veden jo mausta. Kangen veden takana on tieteellinen tutkimus, joka on 10 vuoden jälkeen saanut selville mielenkiintoisia asioita miten vedellä voi hoitaa terveyttä.

Ihmisvartalo sisältää 70% vettä. Aivot jopa 80%. Ihminen voi elää ilman ravintoa jopa viikkoja, mutta meidän kehomme pysyy hengissä ilman vettä vain muutaman päivän. Se mitä juomme, me olemme.

Tiedämme, että juomaveden pitää olla puhdasta. Mutta vesi voi olla myös paljon enemmän. Kangen8-ionisaattori on japanilainen high-tech-laite, jonka tarkoitus on muuttaa tavallinen hanavesi siihen luonnolliseen olomuotoon, joka hyödyttää terveyttämme parhaiten. Hana- ja pullovedet ovat pääosin kemikaaleilla käsiteltyä vettä. Lisäksi veden terveellisyyteen vaikuttaa putkiston kunto ja miten vettä säilytetään. Pullovesissä on todettu olevan runsaasti mikromuovia (https://yle.fi/uutiset/3-10109332).

Kangen8-ionisaattori tekee kaksi asiaa: se puhdistaa hanaveden ja lisää siihen molekulaarista vetyä. Molekulaarinen vety on Kangen veden tärkein ominaisuus. Se on hajuton, mauton ja helposti syttyvä kaasu, jolla on lukuisia terveysvaikutuksia.

Molekulaarisen vety on hyvin pieni molekyyli, joka hajaantuu ja läpäisee kudokset, solukalvot ja jopa soluelimet. Viimeisimmät tutkimukset osoittavat, että vety ei ainoastaan neutralisoi äärimmäisen reaktiivisia oksidantteja, se vähentää oksidatiivista stressiä ja vaikuttaa useihin geeneihin. Molekulaarinen vety vähentää tulehdusta, allergeeneja ja solukuolemaa ja stimuloi energiaa aineenvaihduntaan (Shiego Ohta, et al., 2015). Kangenin antioksidanttisuus on -850, eli se on antioksidanttisempaa kuin useimmat ns. super foodit (mitä korkeampi negatiivinen lukema, sitä suurempi antioksidanttinen potentiaali vedessä on). Hanaveden, suodatetun hanaveden ja pullovesien vaikutus on päinvastainen eli ne jopa lisäävät kehon oksidanttisuutta.

Enagicin Kangen8 on ionisaattorien lippulaivamalli. Se on maailman ainoa medikaalisen statuksen saanut ionisaattori ja K8-laitteita käytetään siis myös sairaaloissa. Voimme puhua puhtaasti lääkinnällisestä vedestä. Enagic on maailmanlaajuisesti ionisaattorivalmistajien markkinajohtaja 75% markkinaosuudella. Sillä on edustus 23 maassa ja Kangen vettä juodaan 131 maassa.

K8 valmistaa neljän erivahvuisen juotavan veden (7.0-9.5 pH) lisäksi Kauneusvettä (6.0 pH), desinfioivaa vettä (2.5 pH, hypochlorous acid), jolla voi korvata puhdistusaineet sekä pestä vihannekset ja hedelmät sekä superemäksistä vettä (11.5 pH), joka poistaa öljyjä ja esim. vihanneksista öljypohjaisia torjunta-aineita.


VARAA AIKA NÄYTEHOITOON TAI ILMAISEEN KONSULTAATIOON !

Kangen vesi