Method Pisara® -infrapunahoito

Method Pisara® -infrapunahoidoilla tehostetaan aineenvaihdunnan toimintaa. Hoitoja käytetään tehostamaan muun muassa lymfa-, hieronta-, rasvanpoisto- ja selluliittihoitoja sekä sarjahoitoina painonhallinnan tukena.

Method Pisara® -infrapunahoidot eivät sovi raskaana oleville.


Formo-infrapunakääreet

Formo-infrapunakääreet kääritään reisien, vatsan ja käsivarsien ympärille saavuttaen koko kehon aineenvaihduntaa stimuloivan vaikutuksen. Tunnin mittainen hoito suoritetaan muiden hoitojen päätteeksi ja se hikoiluttaa yleensä voimakkaasti.

Syvälämmön avulla nostetaan ihon ja sen alaisen rasvakudoksen lämpötilaa, jolloin verenkierto tehostuu jopa 3,5-kertaiseksi ja aineenvaihdunta kaksinkertaistuu.

Tukkeutuneet valtimosuonet aukeavat ja näin kokonaisverenkierto lisääntyy myös syvimmissä kerroksissa. Käsittely vapauttaa rasvasolujen mitokondrioiden ympärillä olevia rasvahappoja ja lipolyysi (rasva-aineenvaihdunta) pääsee käyntiin.

Tästä aiheutuva lämpöreaktio lisää rasvakudoksen aineenvaihduntaa ja energian kulutus lisääntyy. Hoito rentouttaa syvälämmön ansiosta lihaksia ja kiihdyttää neste- ja kuonapoistumia.

Hoitovaikutus kestää 2-3 vrk, jonka jälkeen se on hyvä uusia. Kestävä tulos saadaan riittävällä sarjahoidolla.


Bodywrap-infrapunakääreet

Bodywrap-infrapunakääreehoidossa reisiin ja vatsan ja selän alueelle levitetään lymfaa aktivoiva tehoaine, ja hoitoalue kelmutetaan. Tämän jälkeen infrapunakääreet kääritään reisien, vatsan ja käsivarsien ympärille saavuttaen koko kehon aineenvaihduntaa stimuloivan vaikutuksen.

Tunnin mittainen hoito suoritetaan muiden hoitojen päätteeksi ja se hikoiluttaa yleensä voimakkaasti.

Lämpöreaktiosta johtuen rasvakudoksen aineenvaihdunta ja energian kulutus lisääntyy.

Hoito rentouttaa syvälämmön ansiosta lihaksia ja kiihdyttää neste- ja kuonapoistumia, jonka vaikutuksesta saadaan rasvat, kuona-aineet ja nesteet poistumaan lymfatiehyeiden ja verenkierron kautta.

Hoidossa käytetään erikoisvalmisteista kelmua, joka estää lymfaa aktivoivan tehoaineen poistumisen iholta, nostaa kehon lämpötilaa (lisää energian kulutusta), sekä tukee sidekudosta (lymfaattinen vaikutus).

Hoitovaikutus kestää 2-3 vrk, jonka jälkeen se on hyvä uusia. Kestävä tulos saadaan riittävällä sarjahoidolla.

 


Hinnat

Formo-infrapunakääreet 60 min 70 € I Formo-infrapunakääreet 1. kokeilukerta 40€

Bodywrap-infrapunakääreet 60 min 100 € I Bodywrap-infrapunakääreet 1. kokeilukerta 65€

 

VARAA HOITOAIKA TAI ILMAINEN KONSULTAATIO!