Me haluamme, että sinä voit hyvin ja saavutat tavoitteesi!

Asiakkaamme yksilöllinen matka kohti tavoitteita – Method Pisara® -hoitopolku – alkaa aina asiakkaan terveystilanteen ja tavoitteiden kartoittamisesta. Method Pisara® -terapeuttimme suunnittelevat asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin räätälöidyn hoitokokonaisuuden.

Asiakkaan menestyminen on yhteinen tavoitteemme, ja sen varmistamiseksi kokoonnumme klinikoilla hoitopalavereihin suunnittelemaan parhaita mahdollisia ratkaisuja viikoittain. Näin varmistamme, että pystymme palvelemaan asiakasta mahdollisimman hyvin koko hoitopolun ja muutoksen ajan.

Asiakas oppii prosessin aikana paljon itsestään, hänen kehonsa alkaa palautua ja hän saa kaivattua muutosta elämäänsä.

Kaikki muutos – mutta etenkin solutason aineenvaihdunnan kunnostaminen – vaatii motivaatiota sekä kärsivällisyyttä. Jotta saadaan aikaan pysyviä tuloksia, kaikki muutokset tehdään maltillisesti kehoa kuunnellen.

Pisaran Moniulotteinen Terveysvalmennus sekä kaikki hoitoterapiamme perustuvat tutkittuun tietoon muun muassa anatomiasta, fysiologiasta ja epigenetiikasta. Hoitokokonaisuutemme ovat tarkkaan suunniteltuja solutasolta asti ja autamme asiakasta ymmärtämään miten kokonaisuus vaikuttaa hänen kehoonsa, mieleensä sekä autamme häntä saamaan omia oivalluksiaan.

Olet aina tervetullut myös yksittäiseen hoitoon, mutta suosittelemme pysyvien tulosten saavuttamiseksi sinun tarpeisiisi rakennettua yksilöllistä hoitopolkua.

Tutustu esimerkkeihin hoitopoluistamme >>


Method Pisara® hoitomenetelmät

Method Pisara® -valmennukset

valmennukset

Method Pisara® -hoitopolkuun yhdistetään yleensä moniulotteinen Method Pisara® -Terveysvalmennus. Kouluttajana toimii Method Pisara® -konseptin kehittäjä Teresa Sepponen. Teresa tarjoaa myös yrityksille ja yhteisöille räätälöityjä valmennuksia ja luentoja.

Moniulotteisen Terveysvalmennuksen lähtökohtana on asiakkaan elämäntapapäiväkirja, johon on koottu tietoa mm. ravinnosta, oireista, stressitasosta, tapahtumista ja mielen hyvinvointiin vaikuttavista tavoista. Sen avulla lähdetään avaamaan asiakkaan tilannetta, asetetaan tavoitteet ja suunnitellaan siihen sopiva valmennuskokonaisuus.

Ryhmille suunnatuissa Method Pisara® -valmennuksissa keskitytään puhtaan veren ja hapen merkitykseen keholle sekä siihen, kuinka stressi ja mieli vaikuttavat solujen toimintaan. Lue lisää >>


Analyysit

Method Pisara® -konseptin analyysihoidoissa kartoitetaan tarkemmin kehon toimintaa. Välineenä käytetään resonanssiterapiaan perustuvaa tutkimusta. Se paljastaa puutostilat, mahdolliset häiriöt toiminnassa, homeet, loiset ja allergiat.

DNA-mittaus puolestaan tuottaa informaatiota kehon hienosäätöä varten esimerkiksi oikeasta ravinnosta, sopivasta urheilusta ja aineenvaihdunnan tilasta.


Method Pisara® -lymfaterapia

Lymfaterapia

Method Pisara® -lymfaterapia yhdistetään yleensä kaikkiin hoitopolkuihin. Sen avulla saadaan tietoa kehon tilasta, kuten aineenvaihdunnan tukoksista, niiden syistä ja muista lymfajärjestelmää rasittavista haasteista. Lue lisää >>


DMK Skin Revision™ Ihoterapia

DMK-ihoterapia
Method Pisara® -konseptin mukainen ihoterapia perustuu DMK Skin Revision -hoitoprotokollaan. Tavoitteena on kuntouttaa ihon toiminta sille tasolle, millä sen kuuluisi terveenä olla.

Ihoterapiaan yhdistetään usein Method Pisara® Solusi eivät valehtele -valmennus, jossa käydään läpi, miten ihosolujen toiminnan, kehon ja aineenvaihdunnan parantaminen vaikuttaa DMK:n tuloksiin eli ihon kuntoutukseen. Lue lisää >>


Method Pisara® veitsetön facelift

veistetön Facelift

Facelift-hoitosarja on ei-kirurginen vaihtoehto sekä kohottamaan ja kiinteyttämään kasvoja, että ennaltaehkäisemään ja tasoittamaan ikääntymisestä, elintavoista ja perinnöllisistä tekijöistä johtuvia muutoksia kasvojen ja kaulan alueella. Lue lisää >>


Method Pisara® -lihas- ja faskiaterapia

lihas ja fasciaterapia Helsinki

Lihas- ja faskiaterapian avulla saadaan palautettua jumiutuneet lihakset toimintakykyisiksi. Hoito voi sisältää lihaskireyttä avaavaa hoitoa, lihaskalvojen huoltoa ja kotihoito-ohjeita. Lihas- ja faskiaterapiaan kuuluvat myös lihaskohotukset ja lihasmassan kerryttäminen. Lue lisää >>


Method Pisara® -kehonhuolto

Kehonhuolto

Method Pisara® -konseptiin kuuluu myös aineenvaihdunnan aktivointiin tähtääviä hierontoja. Kehonhuollossa voidaan hyödyntää lisäksi esimerkiksi kehonkorjausta, venyttelyä ja joogaa.


Method Pisara® -selluliittiterapia

Method Pisara® -selluliittiterapia on lääkinnällisten laitteiden avulla tehtävää yhdistelmähoitoa. Tehokkaiden laitteiden ja tarkasti säädettyjen asetusten avulla on mahdollista saada muutoksia aikaan aina ihmisen solutasolla asti. Tuloksena on kiinteämpi, nuorekkaampi ja raikkaampi olo ja olemus.

Parhaisiin tuloksiin päästään, kun selluliittiterapiaan yhdistetään Method Pisara® -valmennusta ja luentoja. Esteettisen hyödyn ohella hoidon tavoitteena on saavuttaa hyvinvoiva keho ja mieli. Lue lisää >>


VARAA AIKA NÄYTEHOITOON TAI ILMAISEEN KONSULTAATIOON !

”En ollut ymmärtänyt sitä, että akneni parantaminen vaati myös kehoni läheisempää tarkastelua.”
Nainen, 27 vuotta

Tilaa uutiskirje